Meer ideeën voor een veilig huis

Een veilig huis met slimme sensoren en draadloos alarmsysteem

Met slimme producten kun je heel eenvoudig je huis veilig maken. Denk daarbij aan een slimme koolmonoxide melder, een slimme waterlek detector bij je wasmachine of een draadloos alarmsysteem. Wij gebruiken deze producten in ons huis en naar alle tevredenheid!

Te hoog koolmonoxide gehalte op tijd ontdekt

Met deze slimme koolmonoxide melder weten we zeker dat er in ons huis geen te hoog koolmonoxide gehalte is. Dat is een heel veilig gevoel. Deze melder werkt geheel draadloos en is dankzij de batterijvoeding  heel eenvoudig te monteren. Plaats de koolmonoxide melder in de buurt van je Cv-ketel en de melder bewaakt direct het koolmonoxide gehalte in deze ruimte.

Een veilig huis met de  slimme koolmonoxide melder | Een rookmelder verplicht

Deze koolmonoxide melder koop je bij bol.com:


Waterlek, wees er snel bij

Niets is zo vervelend als een waterlekkage in je huis. In ons huis hebben we daarom ook een waterlek detector geplaatst bij onze wasmachine, zodat we er in ieder geval snel bij zijn mocht er een waterlekkage zijn. Wij hebben gekozen voor de waterlek detector van KlikAanKlikUit omdat dit een zeer betrouwbare detector is én we kunnen deze aansluiten op onze andere veilig producten van KlikAanKlikUit. 

De waterlek detector kun je niet los gebruiken, maar alleen in combinatie met het Internet Control Station van KlikAanKlikUit (los verkrijgbaar).

Een veilig huis met de KlikAanKlikUit waterlek detector | Een rookmelder verplicht

Deze waterlek detector koop je bij bol.com:


Voorkom inbraken

Een inbraak in je huis is het laatste wat je wil. Daarom hebben wij een alarmsysteem geplaatst in ons huis. We hebben bewust gekozen voor het eenvoudig te installeren en draadloos alarmsysteem van KlikAanKlikUit. Met een sirene in de hal, draadloze bewegingssensoren en meerdere raam/deur contactsensoren hebben we een volledig beveiligingssysteem in ons huis.

Een veilig huis met het KlikAanKlikUit alarmsysteem | Een rookmelder verplicht

Dit alarmsysteem koop je bij bol.com:


Altijd zicht op je huis

De Eufycam 2 Pro is een draadloze HD IP-camera welke werkt op batterijen. Deze batterijen gaan maar liefst tot een jaar lang mee, wat uitzonderlijk lang is voor een beveiligingscamera. Je kan live beelden en opnames bekijken via de app op meerdere smartphones tegelijk.

Deze camera's koop je bij bol.com: