Advertentie

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021

Batterij rookmelder kopen

Met ons advies heb je je rookmelder op batterij voeding zo gevonden!

Jouw batterij rookmelder kopen doe je hier, met handige keuzehulp!

Het aanbod van batterij rookmelders is enorm. Maar wat is nu een goede rookmelder op batterijvoeding en waar moet ik op letten bij de aankoop? Wat is het voordeel van een batterij rookmelder ten opzichte van een rookmelder op stroomvoeding? Met onze uitleg en handige keuzehulp heb je jouw rookmelder op batterij voeding zo gevonden en je kunt je batterij rookmelder hier direct kopen!

Keuzehulp batterij rookmelder


Wat voor batterij rookmelder zoek je?

Met een 10 jaar levensduur batterij.

Met een 5 jaar levensduur batterij.

Met slimme mogelijkheden en melding via een app.

Met een combi melder van  rook én koolmonoxide

Met alleen basis functies als geluid bij rook ontdekt


Hoe werkt een rookmelder op batterij voeding?

Het voordeel van een batterij rookmelder is dat je deze overal in huis kunt plaatsen zonder dat je rekening moet houden met een plafond stroomaansluitpunt in de buurt. Dit in tegenstelling tot een rookmelder op stroomvoeding, die je wel alleen in de buurt van een plafond stroomaansluitpunt kunt plaatsen.

 

Het nadeel van een batterij rookmelder is dat je op een gegeven moment de batterij in de rookmelder dient te vervangen. Daarom adviseren wij bij het kopen van een batterij rookmelder om te kiezen voor rookmelder met een lange levensduur batterij. Zo heb je diverse batterij rookmelders die geleverd worden met een batterij die maar liefst 5 jaar of zelfs 10 jaar meegaat!

 

Iets anders wat belangrijk is bij de aankoop van een batterij rookmelder is de functies die de rookmelder biedt. Zo is er een enorm aanbod van basis batterij rookmelders die niets anders doen dan een luid alarmsignaal geven bij brand of rook gedetecteerd. Wil je meer slimme functies zoals ook een melding op je mobiele telefoon, ga dan voor een slimme batterij rookmelder. En wil je ook meteen een koolmonoxide melder voor bijvoorbeeld in de buurt van je Cv-ketel, kies dan voor een combi batterij rookmelder.

 

Je monteert een batterij rookmelder volgens de instructies van de fabrikant. Het advies van de overheid is om op elke verdieping in je huis een rookmelder te plaatsen.

Onze tip: plaats een batterij rookmelder niet in de keuken, garage of badkamer omdat vanwege het hogere vocht- en stoom percentage in de ruimtes hier de kans op een vals alarm vrij groot is. Voor deze ruimtes zijn er speciale hittemelders beschikbaar die specifiek zijn ingesteld op detectie van hitte en niet op detectie van rook ontwikkeling.

Een rookmelder op elke verdieping in huis is belangrijk voor een veilig huis.

Koop hier je batterij rookmelder(s)


Een rookmelder op batterijvoeding kun je op elke plek in huis monteren, ook op plekken waar geen stroomaansluitpunt in de buurt is. Ons advies is om meerdere rookmelders te kopen, voor elke verdieping een, dan ben je meteen klaar voor de rookmelders verplichting van juli 2022.

Gevonden resultaten: 14

Batterij rookmelders met 10 jaar levensduur batterij


Alecto SA-110 Rookmelder 10 jaar

 • 2 stuks - Ingebouwde 10 jaar lithium batterij en time-out knop

Het grote voordeel van de SA-110 twin is dat deze set van 2 rookmelders geleverd wordt met een sterke batterij die een levensduur heeft van maar liefst 10 jaar. Eenmaal geïnstalleerd - een eenvoudig klusje - heeft u er voor lange tijd geen omkijken naar.

FireAngel ST-622 Rookmelder - 3 x

 • 10 jaar accu - Pauzeknop - Testknop

De FireAngel ST-622-BNLT P-Line rookmelder is voorzien van de 2de generatie Thermoptek™ sensortechnologie, deze combineert de nieuwste optische en thermische technieken. Hierdoor is een snellere responstijd bij zowel detectie van smeulbrand als uitslaande brand.

ELRO FS4610 Dunne Rookmelder

 • met 10 jaar batterij - Voldoet aan Europese Norm EN14604

De ELRO FS4610 is de dunste rookmelder ter wereld. Omdat deze melder slechts 2,3 cm dik is valt hij niet op aan het plafond en past hij perfect in een strak, modern interieur. Zijn design is dan ook bekroond met o.a. een Red Dot Award en IF Award.

Batterij rookmelders met 5 jaar levensduur batterij


2-Pack ELRO FS1805 Rookmelder

 • met 5 Jaar Batterij en Magneet Montage - Voldoen aan Europese Norm EN14604

De ELRO FS1805M rookmelders zorgen ervoor dat je op tijd gewaarschuwd wordt bij brand. Deze melders worden standaard geleverd met een handige magneet montage set, waardoor je bij de installatie niet hoeft te boren en schroeven. 

Batterij rookmelders met slimme functies


KlikAanKlikUit - Draadloze Rookmelder - ZSDR-850

 • Slimme rookdetector, werkt op batterijen

Deze KlikAanKlikUit rookmelder is een slimme rookdetector. Het intelligente, foto-elektrisch ontwerp zorgt voor een foutloze werking met de laagste kans op vals alarm. Gecombineerd met een waarschuwingsgeluid bij een bijna lege batterij, zorgt ervoor dat jouw huis altijd goed beveiligd is.

Google Nest Protect - Slimme rook- en koolmonoxidemelder

 • Slimme rookdetector, werkt op batterijen

De 2e generatie Nest Protect is volledig opnieuw ontworpen. Deze slimme rook- & CO-melder speurt naar snel brandend en langzaam smeulend vuur, en naar koolmonoxide. De Nest Protect vertelt je met een heldere stem wat er aan de hand is en waar. 

Batterij rookmelders met combi melder


First Alert SCO5CE Combimelder

 • Rookmelder en koolmonoxidemelder in één (inclusief batterij)

De rook- en koolmonoxide melder geeft een alarmsignaal van 85 dB, geeft status batterij aan, met alarmpauze/testknop. Inclusief 9 Volt blokbatterij. Koolmonoxide is lichter dan lucht derhalve 10-30 cm van het plafond.

ELRO FV4310 Combi Melder

 • Rook- & Koolmonoxidemelder met 10 jaar batterij

De ELRO FV4310 is een modern vormgegeven combimelder die ervoor zorgt dat je op tijd gewaarschuwd wordt bij rook door brand en verhoogde concentraties koolmonoxide. Deze melder is voorzien van een ingebouwde lithiumbatterij met een levensduur van 10 jaar.

Batterij rookmelders met basis functies


Alecto SA-18 Rookmelder + time-out

 • 5 stuks - Inclusief batterij, bodemplaat, schroeven en pluggen

Goede brandbeveiliging hoeft absoluut niet duur te zijn. Dat bewijst de SA-18 5-pack van Alecto. Voor de kleinst mogelijke prijs haal je een stukje veiligheid in huis dat eigenlijk niet mag ontbreken. Eenmaal geïnstalleerd waarschuwt deze rookmelder met een luid, niet te missen, geluidssignaal iedereen in huis.

First Alert Rookmelder SA700LLE

 • Goed uit de test bij Radar

De SA700LLE is geschikt voor iedere ruimte en iedere woning. Uitzondering hierop zijn vochtige en stoffige ruimtes. Deze optische rookmelder slaat alarm wanneer een lichtbundel in de rookmelder wordt gereflecteerd door rookdeeltjes.

ELRO Connects SF400S Rookmelder 

 • Complete Set met K1 Connector en 3x Draadloos Koppelbare Rookmelder

De ELRO Connects K1 Rookmelder Kit is een complete set om op een slimme manier je woning te beveiligen tegen brand. De kit is gebaseerd op het ELRO Connects systeem en is helemaal in te stellen, aan te passen en te besturen met je smartphone en/of tablet met de gebruiksvriendelijke ELRO Connects App.

Alecto SA-18 Rookmelder + time-out

 • 3 stuks - Inclusief batterij, bodemplaat, schroeven en pluggen
Alecto SA-18 rookmelder op batterij voeding | Een rookmelder verplicht

Goedkope rookmelders voor thuis

Rookmelder FireAngel ST-622-BNLT P-LINE

FireAngel ST-622-BNLT P-LINE rookmelder op batterij voeding | Een rookmelder verplicht

De FireAngel ST-622-BNLT P-Line rookmelder is voorzien van de 2de generatie Thermoptek™ sensortechnologie, deze combineert de nieuwste optische en thermische technieken. Hierdoor is een snellere responstijd bij zowel detectie van smeulbrand als uitslaande brand met tevens verminderde kans op vals alarm.