Alecto SA300 DUO Rookmelder

Alecto SA300 DUO Rookmelder

Verkrijgbaar bij:

Alecto SA300 DUO rookmelder met 10 Jaar Batterij


De Alecto SA300 DUO rookmelder is extra dun met bovendien een stijlvol en onopvallend design. Met een dikte van slechts 3 cm en gladde stijlvolle afwerking gaat deze compacte rookmelder moeiteloos op in ieder interieur. Mocht er rook of brand in huis zijn, dan laat de melder heel snel een alarm afgaan. Een luid alarm dat je zeker hoort, zelfs in je slaap.

 

Deze strakke design rookmelder heeft een lithium batterij die maar liefst 10 jaar meegaat. Energiezuinig en betrouwbaar. Ook de hoge kwaliteit optische sensor heeft een levensduur van 10 jaar, waardoor je de komende 10 jaren verzekerd bent dat je direct gealarmeerd wordt als er rook of brand in huis is. Dit product wordt geleverd met 10 jaar garantie. Mocht de batterij bijna leeg zijn, dan krijg je een waarschuwing.

Wat bieden deze rookmelders?

  • Snelle waarschuwing bij rook en brand
  • Extra dunne rookmelder
  • Stijlvol, compact en onopvallend design
  • Levensduur 10 jaar zonder batterijen vervangen
  • Ingebouwde milieuvriendelijke lithium batterij en optische sensor

Installatie

De FS1510 rookmelder van ELRO wordt standaard geleverd met een montagekit die bestaat uit twee magneetplaten per rookmelder. Met deze magneten bevestig je de melder eenvoudig zonder schroeven. Activeren doe je eenvoudig door de testknop een aantal seconde ingedrukt te houden totdat de rookmelder een signaal geeft. Na activatie gaat de batterij 10 jaar mee.

Deze Alecto SA300 DUO rookmelder koop je bij:Wat vinden anderen van dit product?

Bekijk de reviews van deze rookmelder op bol