ELRO FS1805 Rookmelder

ELRO FS1805 Rookmelder met 5 Jaar Batterij

Verkrijgbaar bij bol.com:

ELRO FS1805 Rookmelder met 5 Jaar Batterij


ELRO FS1805 Rookmelder compact model

De ELRO FS1805M rookmelders zorgen ervoor dat je op tijd gewaarschuwd wordt bij brand. Deze melders worden standaard geleverd met een handige magneet montage set, waardoor je bij de installatie niet hoeft te boren en schroeven. Hiernaast beschikt deze ELRO melder over een batterij die na activeren maar liefst 5 jaar meegaat.

Deze melders van ELRO beschikken over een hoge kwaliteit optische sensor. Deze sensor reageert snel op brand, geeft minder vaak vals alarm en is erg milieuvriendelijk. Bij brand geeft de rookmelder een alarm van maar liefst 85dB. De ELRO FS1805M voldoet aan de Europese norm EN14604. Verder geeft ELRO maar liefst 5 jaar garantie op deze rookmelder.

ELRO FS1805 Rookmelder installatie

Wat biedt deze rookmelder?

  • 5 jaar beveiligd zonder batterijen te vervangen
  • Optische sensor voor snelle reactie
  • Testknop om functies te testen
  • Lege batterij indicator
  • Magneet montage set
  • 5 jaar garantie

Installatie

De FS1805M rookmelders van ELRO worden standaard geleverd met een magneet montage set. Deze set zorgt ervoor dat het plaatsen van de rookmelder een fluitje van een cent is. Activeren doe je eenvoudig door de meegeleverde 9V batterij te koppelen aan de rookmelder. Plaats 1 magneetschijf op de rookmelder en 1 magneetschijf plaats je op je plafond. Vervolgens klik je de rookmelder met de magneetschijf eenvoudig tegen het plafond.

Deze ELRO FS1805 Rookmelder koop je bij:Wat vinden anderen van dit product?

Bekijk de reviews van deze rookmelder op bol.com