Advertentie


bol7daagsebol7daagse

Beste rookmelder volgens advies brandweer

Met ons advies heb je je rookmelder op netstroom zo gevonden!

De beste rookmelder volgens advies brandweer kopen doe je hier!

Het aanbod van rookmelders in de winkels en online is enorm. Maar wat is nu eigenlijk de beste rookmelder op brandweer advies? Hier op deze pagina leggen we uit waar de brandweer op let bij het kiezen van een rookmelder. En je kunt deze kwaliteit rookmelders hier direct bestellen.

Waar let de brandweer op bij een rookmelder?

Bij het kiezen van een rookmelder adviseert de brandweer om te letten of de rookmelder goedgekeurd is volgens Europese normen. Of een rookmelder goedgekeurd is kun je zien aan het Europese keurmerk  EN 14604. Alleen rookmelders met dit keurmerk mogen worden verkocht in Nederland, dus de rookmelders die je ziet in Nederlandse winkels of webshops voldoen aan dit keurmerk.

 

Het advies van de brandweer is om ook te letten of een batterij rookmelder wordt geleverd met een batterij die 5 of 10 jaar meegaat. Een rookmelder met een lange levensduur batterij is in het algemeen wel iets duurder in aanschaf, maar je weet wel zeker dat de rookmelder voor een lange tijd actief en alert is. En je hoeft niet telkens een batterij te vervangen! 

 

 

Een rookmelder op elke verdieping in huis is belangrijk voor een veilig huis.

Koop hier de beste rookmelder volgens brandweer advies


Met een rookmelder op brandweer advies weet je zeker dat je de beste en best geteste rookmelder in huis haalt. Deze rookmelders dienen een lange levensduur batterij van 5 of 10 jaar te hebben en dienen te voldoen aan de Europese norm EN14604. Wel zo veilig! Ons advies is om meteen een rookmelder te kopen voor elke verdieping in je huis, dan ben je meteen klaar voor de rookmelders verplichting van juli 2022.

Gevonden resultaten: 5

2-Pack ELRO FS1805 Rookmelder 

  • Voldoet aan brandweer advies: met 5 jaar batterij  en conform Europese norm EN14604

De ELRO FS1805M rookmelders zorgen ervoor dat je op tijd gewaarschuwd wordt bij brand. Deze melders worden standaard geleverd met een handige magneet montage set, waardoor je bij de installatie niet hoeft te boren en schroeven.

Alecto SA-110 Rookmelder 10 jaar 

  • Voldoet aan brandweer advies: met 10 jaar batterij  en conform Europese norm EN14604 | Aangeraden door Consumentenbond in 2018

Het grote voordeel van de SA-110 twin is dat deze set van 2 rookmelders geleverd wordt met een sterke batterij die een levensduur heeft van maar liefst 10 jaar. Eenmaal geïnstalleerd - een eenvoudig klusje - heeft u er voor lange tijd geen omkijken naar.

2-Pack ELRO Rookmelder FZ5002R  

  • Voldoet aan brandweer advies: conform Europese norm EN14604

De ELRO FZ5002R koppelbare rookmelders zorgen ervoor dat je op tijd gewaarschuwd wordt bij brand. Omdat de melders draadloos met elkaar te koppelen zijn, geven alle rookmelders een alarmsignaal wanneer één melder rook detecteert.

ELRO FS1805 Rookmelder - set van 6 stuks

  • Voldoet aan brandweer advies: met 5 jaar batterij  en conform Europese norm EN14604

De ELRO FS1805M rookmelders zorgen ervoor dat je op tijd gewaarschuwd wordt bij brand. Deze melders worden standaard geleverd met een handige magneet montage set, waardoor je bij de installatie niet hoeft te boren en schroeven.

Netatmo Slimme Rookmelder - 10 jaar batterij - 3 stuks

  • Voldoet aan brandweer advies: met 10 jaar batterij  en conform Europese norm EN14604

Met de Intelligente Rookmelder ontvangt je meldingen in real-time op je smartphone als er rook is gedetecteerd, zelfs als je niet thuis bent.

De Intelligente Rookmelder brengt jou een heel decennium veiligheid en gerustheid met een batterij die de hele levensduur van het product meegaat. Nooit meer vervelende meldingen omdat de batterij bijna leeg is.