Advertentie

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021

Multi verpakking rookmelders kopen

Met ons advies heb je je multi verpakking rookmelder zo gevonden!

Jouw multi verpakking rookmelders kopen doe je hier, met keuzehulp!

Het aanbod van multi verpakking rookmelders is enorm. Maar wat is nu een goede multi verpakking rookmelder en waar moet ik op letten bij de aankoop? Met ons gratis advies groot verpakking rookmelders heb je jouw ideale rookmelder zo gevonden!

Keuzehulp multi verpakking rookmelders kopen


Wat voor multi verpakking rookmelders zoek je?

Multi verpakking rookmelders met 10 jaar levensduur batterij

Multi verpakking rookmelders met 5 jaar levensduur batterij

Multi verpakking met een set van basis rookmelders

Multi verpakking met een set van slimme rookmelders


Wat voor rookmelders zijn er?

Als je kijkt naar wat voor rookmelders je kunt kiezen, zal je zien dat het aanbod groot is. Niet alleen in de hoeveelheid van beschikbare rookmelders, maar ook in het type rookmelders.

Zo heb je basis rookmelders welke niets anders doen dan een luid signaal geven bij rook gedetecteerd.  Maar er zijn ook slimme rookmelders die je niet alleen in huis waarschuwen, maar ook via een app waarschuwen met een bericht op je mobiele telefoon. Voordeel van een slimme rookmelder is dat je altijd weet dat je huis veilig is, ook als je niet thuis bent.

 

Een ander onderscheid in rookmelders is of de rookmelder werkt op batterijen of op stroomvoeding. Kies je voor een rookmelder op batterijen, let dan op of de batterij een lange levensduur heeft. Zo zijn er rookmelders op batterijen met een batterijgebruik van 10 jaar. Het meest zekere is een rookmelder op stroomvoeding. Bij deze rookmelders weet je zeker dat de rookmelder nooit een lege batterij zal hebben. Wel dien je een stroomaansluitpunt in de buurt te hebben op de plek waar je de rookmelder wilt plaatsen.

 

Je monteert een rookmelder volgens de instructies van de fabrikant. Het advies is om op elke verdieping een rookmelder te plaatsen. Plaats een rookmelder niet in de keuken, garage of badkamer omdat de kans op een vals alarm hier vrij groot is. Het is beter om een rookmelder in de buurt van deze plaatsen te monteren.

Een rookmelder op elke verdieping in huis is belangrijk voor een veilig huis.

Koop hier je multi verpakking rookmelders


Met een multi verpakking rookmelders haal je meteen meerdere rookmelders in huis! En ben je meteen klaar voor de rookmelders verplichting van volgend jaar om op elke verdieping een rookmelder te plaatsen.

Gevonden resultaten: 9

Multi verpakking met 10 jaar batterij


Alecto SA-110 Rookmelder 10 jaar

  • 2 stuks - Ingebouwde 10 jaar lithium batterij en time-out knop

Het grote voordeel van de SA-110 twin is dat deze set van 2 rookmelders geleverd wordt met een sterke batterij die een levensduur heeft van maar liefst 10 jaar. Eenmaal geïnstalleerd - een eenvoudig klusje - heeft u er voor lange tijd geen omkijken naar.

FireAngel ST-622 Rookmelder - 3 pack

  • 10 jaar accu - Pauzeknop - Testknop

De FireAngel ST-622-BNLT P-Line rookmelder is voorzien van de 2de generatie Thermoptek™ sensortechnologie, deze combineert de nieuwste optische en thermische technieken. 

ELRO FS4610 Ultra Dunne Rookmelder

  • met 10 jaar batterij - Europese Norm EN14604

De ELRO FS4610 is de dunste rookmelder ter wereld. Omdat deze melder slechts 2,3 cm dik is valt hij niet op aan het plafond en past hij perfect in een strak, modern interieur. Zijn design is dan ook bekroond met o.a. een Red Dot Award en IF Award.

Multi verpakking met 5 jaar batterij


2-Pack ELRO FS1805 Rookmelder

  • met 5 Jaar Batterij en Magneet Montage - Voldoen aan Europese Norm EN14604

De ELRO FS1805M rookmelders zorgen ervoor dat je op tijd gewaarschuwd wordt bij brand. Deze melders worden standaard geleverd met een handige magneet montage set, waardoor je bij de installatie niet hoeft te boren en schroeven. 

Multi verpakking basis rookmelders


Alecto SA-18 Rookmelder kit + time-out

  • 5 stuks - Inclusief batterij, bodemplaat, schroeven en pluggen

Goede brandbeveiliging hoeft absoluut niet duur te zijn. Dat bewijst de SA-18 5-pack van Alecto. Voor de kleinst mogelijke prijs haal je een stukje veiligheid in huis dat eigenlijk niet mag ontbreken. Eenmaal geïnstalleerd waarschuwt deze rookmelder met een luid, niet te missen, geluidssignaal iedereen in huis als er zich een brandsituatie voordoet.

ELRO Connects SF400S Rookmelder Kit

  • Complete Set met K1 Connector en 3x Draadloos Koppelbare Rookmelder

De ELRO Connects K1 Rookmelder Kit is een complete set om op een slimme manier je woning te beveiligen tegen brand. De kit is gebaseerd op het ELRO Connects systeem en is helemaal in te stellen, aan te passen en te besturen met je smartphone en/of tablet met de gebruiksvriendelijke ELRO Connects App.

Alecto SA-18 Rookmelder + time-out

  • 3 stuks - Inclusief batterij, bodemplaat, schroeven en pluggen
Multi verpakking Alecto SA-18 Rookmelder + time-out | Een rookmelder verplicht

Goedkope rookmelders voor thuis

Multi verpakking slimme rookmelders


Google Nest Protect - Slimme rook- en koolmonoxidemelder

  • Werkt op netvoeding - 230 V-aansluiting - 2 stuks

De 2e generatie Nest Protect is volledig opnieuw ontworpen. Deze slimme rook- & CO-melder speurt naar snel brandend en langzaam smeulend vuur, en naar koolmonoxide. De Nest Protect vertelt je met een heldere stem wat er aan de hand is en waar. 

Google Nest Protect - Slimme rook- en koolmonoxidemelder

  • Werkt op batterij voeding - 2 stuks
Multi verpakking Google Nest Protect - Slimme rook- en koolmonoxidemelder | Een rookmelder verplicht

De 2e generatie Nest Protect is volledig opnieuw ontworpen. Deze slimme rook- & CO-melder speurt naar snel brandend en langzaam smeulend vuur, en naar koolmonoxide. De Nest Protect vertelt je met een heldere stem wat er aan de hand is en waar.