Advertentie

bol7daagsebol7daagse

Rookmelder op stroom kopen

Met ons advies heb je je rookmelder op netstroom zo gevonden!

Jouw rookmelder op stroom kopen doe je hier, met handige keuzehulp!

Wil je zeker zijn dat je rookmelder altijd actief en alert is en dat je geen risico hebt van lege batterijen? Kies dan voor een rookmelder op stroom die je aansluit op een wand- of plafond stroomaansluitpunt . Het monteren en aansluiten van stroom rookmelders op je lichtnet is uiteraard technischer dan het monteren van een rookmelder op batterijvoeding. En je bent minder vrij in het kiezen van de plek waar je een netstroom rookmelder wilt monteren, omdat je een stroom aansluitpunt in de buurt van de rookmelder nodig hebt.

Hoe werkt een rookmelder op stroom?

Een rookmelder op stroom (ook wel op lichtnet of netstroom genoemd) heeft als voordeel dat je nooit een batterij hoeft te vervangen. Zo weet je zeker dat je rookmelder altijd actief en alert is. De rookmelder sluit je rechtstreeks aan op een dichtstbijzijnde stroom aansluitpunt in je plafond of wand.

 

Stroomstoring? Geen probleem!

De meeste rookmelders op netstroom hebben ook een back-up batterij, zodat je rookmelder gewoon doorwerkt ook al is er een tijdelijke stroomstoring. Wel zo veilig!

 

Een rookmelder op lichtnet kun je gebruiken voor een nieuwe installatie, maar is natuurlijk ook uitermate geschikt als vervanging van een bestaande rookmelder.

 

Je monteert de rookmelder volgens de instructies van de fabrikant. Het advies is om op elke verdieping een rookmelder te plaatsen. Plaats een rookmelder niet in de keuken, garage of badkamer omdat de kans op een vals alarm hier vrij groot is. Het is beter om een rookmelder in de buurt van deze plaatsen te monteren.

Een rookmelder op elke verdieping in huis is belangrijk voor een veilig huis.

Koop hier je rookmelder op stroom


Met een rookmelder op stroom weet je zeker dat je rookmelder altijd werkt en actief is. Geen onzekerheid of de batterij nog wel vol is. Wel zo veilig! Ons advies is om een rookmelder te kopen voor elke verdieping in je huis, dan ben je meteen klaar voor de rookmelders verplichting van volgend jaar.

Gevonden resultaten: 5

Firex Rookmelder KF20

  • Werkt op netstroom - bedraad - 230 V-aansluiting - met 9V alkaline back-up batterij

De Firex KF20 rookmelder is alleen aan te sluiten op het 230v lichtnet. De energiezuinige Firex KF20 heeft een 9V alkaline backupbatterij en voldoet aan NEN2555 (bouwbesluit).

Google Nest Protect - Slimme rook- en koolmonoxidemelder

  • Werkt op netstroom - bedraad - 230 V-aansluiting

De 2e generatie Nest Protect is volledig opnieuw ontworpen. Deze slimme rook- & CO-melder speurt naar snel brandend en langzaam smeulend vuur, en naar koolmonoxide. De Nest Protect vertelt je met een heldere stem wat er aan de hand is en waar. 

ELRO FS1105P 230V Rookmelder

  • Werkt op netstroom - bedraad - 230 V-aansluiting - NEN2555 Bouwbesluit - met 5 jaar back-up batterij

De ELRO FS1105P rookmelder zorgt ervoor dat je op tijd gewaarschuwd wordt bij brand. Deze melder sluit je aan op het lichtnet. Op deze manier kun je hem ook aan meerdere rookmelders koppelen. Wanneer één melder rook detecteert gaan dan alle rookmelders in je huis af. De FS1105P rookmelder wordt geleverd met een back-up batterij in geval van stroomstoringen. Deze back-up batterij gaat maar liefst 5 jaar mee.

Alecto SA241 Rookmelder 230V - 10 jaar sensor

  • Werkt op netstroom - bedraad - 230 V-aansluiting - met Lithium back-up accu 10 jaar

Met de Alecto SA241 rookmelder 230V ben je thuis veilig. Thuis is de plek waar je geniet van lekker eten, tijd met je gezin en hobby’s. Bij alles wat je thuis graag doet is het fijn om te weten dat er niks kan gebeuren, maar brand begint meestal op onverwachte plekken, waar de omgevingsfactoren een voedingsbodem creëren voor warmteontwikkeling. Een goede brandmelder zoals de SA241 slaat in zo’n geval direct alarm en waarschuwt je op tijd. Zodat je het pand kunt verlaten en de brandweer kunt waarschuwen.

Ei 146 rookmelder

  • Werkt op netstroom - bedraad - 230 V-aansluiting - NEN2555 Bouwbesluit - met 9V back-up batterij

De Ei 146 rookmelder is bekabeld koppelbaar tot 20 rookmelders of hittemelders. Dit is een complete set bestaande uit de rookmelder, montagevoet, Duracell back-up batterij en Nederlandstalige handleiding. Deze rookmelder zorgt voor een gegarandeerde en betrouwbare melding bij rookontwikkeling.