Advertentie

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021

Slimme rookmelder kopen

Met ons advies heb je je slimme rookmelder zo gevonden!

Jouw slimme rookmelder kopen doe je hier, inclusief handige keuzehulp!

Het aanbod van slimme rookmelders is enorm. Maar wat is nu een goede slimme rookmelder en waar moet ik op letten bij de aankoop? Met ons gratis advies heb je jouw slimme rookmelder zo gevonden!

Hoe werkt een slimme rookmelder?

Als je kijkt naar wat voor rookmelders je kunt kiezen, zal je zien dat het aanbod groot is. Niet alleen in de hoeveelheid van beschikbare rookmelders, maar ook in het type rookmelders.

Zo heb je basis rookmelders welke niets anders doen dan een luid signaal geven bij rook gedetecteerd.  Maar er zijn ook slimme rookmelders die je niet alleen in huis waarschuwen, maar ook via een app waarschuwen met een bericht op je mobiele telefoon. Voordeel van een slimme rookmelder is dat je altijd weet dat je huis veilig is, ook als je niet thuis bent.

 

Een ander onderscheid in rookmelders is of de rookmelder werkt op batterijen of op stroomvoeding. Kies je voor een rookmelder op batterijen, let dan op of de batterij een lange levensduur heeft. Zo zijn er rookmelders op batterijen met een batterijgebruik van 10 jaar. Het meest zekere is een rookmelder op stroomvoeding. Bij deze rookmelders weet je zeker dat de rookmelder nooit een lege batterij zal hebben. Wel dien je een stroomaansluitpunt in de buurt te hebben op de plek waar je de rookmelder wilt plaatsen.

Een rookmelder op elke verdieping in huis is belangrijk voor een veilig huis.

Koop hier je slimme rookmelder(s)


Een slimme rookmelder geeft niet alleen een luid akoestisch waarschuwing geluid bij rook of brand gedetecteerd, maar geeft je ook een bericht op je mobiele telefoon. Wel zo veilig! Ons advies is om meerdere rookmelder s te kopen, voor elke verdieping een, dan ben je meteen klaar voor de rookmelders verplichting in 2022.

Gevonden resultaten: 3

Slimme rookmelders op batterijen


KlikAanKlikUit - Draadloze Rookmelder - ZSDR-850

  • Slimme rookdetector - werkt op batterijen

Deze KlikAanKlikUit rookmelder is een slimme rookdetector. Het intelligente, foto-elektrisch ontwerp zorgt voor een foutloze werking met de laagste kans op vals alarm. Gecombineerd met een waarschuwingsgeluid bij een bijna lege batterij, zorgt ervoor dat jouw huis altijd goed beveiligd is.

Google Nest Protect - Slimme rook- en koolmonoxidemelder

  • Werkt op batterijen - Set van 2 melders

De 2e generatie Nest Protect is volledig opnieuw ontworpen. Deze slimme rook- & CO-melder speurt naar snel brandend en langzaam smeulend vuur, en naar koolmonoxide. De Nest Protect vertelt je met een heldere stem wat er aan de hand is en waar. Bovendien controleert hij zichzelf automatisch.

KlikAanKlikUit - Combipack rookmelder en koolmonoxide

  • Slimme rookdetector - werkt op batterijen

Deze KlikAanKlikUit rook- en koolmonoxide melder is een slimme detector. Het intelligente, foto-elektrisch ontwerp zorgt voor een foutloze werking met de laagste kans op vals alarm. Gecombineerd met een waarschuwingsgeluid bij een bijna lege batterij, zorgt ervoor dat jouw huis altijd goed beveiligd is.

Slimme rookmelders op stroom / netvoeding


Google Nest Protect - Slimme rook- en koolmonoxidemelder

  • Werkt op netvoeding - 230 V-aansluiting

De 2e generatie Nest Protect is volledig opnieuw ontworpen. Deze slimme rook- & CO-melder speurt naar snel brandend en langzaam smeulend vuur, en naar koolmonoxide. De Nest Protect vertelt je met een heldere stem wat er aan de hand is en waar.